Startpagina
Dirigent
Leden
Repertoire
Brochure (pdf)
Fotoalbum
Links
Agenda
Contact

   

Het Saxofoonorkest - Fotoalbum

    

   

Fotoalbum: JuiceBox Builder

Vrijdag 6 September
 

In het weekend van 6 september t/m 10 september 2019 ging het saxofoonorkest samen met het Ettens mannenkoor naar Praag toe. We gingen met reisorganisatie Orpheus naar Praag toe. Onze reis begon in Heerenveen en we gingen met de bus naar Etten. Daar gingen we met nog twee bussen op weg naar Praag. Onderweg verschillende stops gehad en het eerste optreden van het mannenkoor was in Dresden. Daarna gingen we naar Praag toe waar we in de avond bij het Top Hotel aankwamen.

De volgende dag hadden we een excursie door de oude stad van Praag. De middag was vrij te besteden. Op zondag was de belangrijkste dag, we hebben een concert in de Smetana Hal te Praag. We konden de ochtend vrij besteden en na de lunch gingen we naar de Smetane Hal toe. Daar hebben we de stukken wat doorgeblazen en ook de stukken met het koor. Later die avond was het concert tijd. Dat was al een beleving op zich. We zaten in een mooi concertzaal te blazen.

Na een zeer geslaagd optreden gingen we weer naar het hotel toe. De volgende dag stond er al weer een excursie gepland. We gaan naar TheresiŽnstadt, een voormalig concentratiekamp. Dat was indrukwekkend. Het mannenkoor heeft hier ook een aantal liederen gezongen. Daarna weer naar het hotel toe voor een vrije middag. Die avond hadden we nog een folklore avond met zang en dans en eten. De volgende dag gingen we weer naar Nederland toe. Na een zeer lange bus rit van 15 uur kwamen we weer in Heerenveen aan.

We hebben een geslaagde concertreis gehad. Wie weet in de toekomst nog meer samenwerking met het Ettens mannenkoor uit Etten.

Foto's: Klik hier voor het album


 

Zaterdag 30 Maart 2019
 

Het Saxofoonorkest gaf samen met een Saxofoongroep Vento Do Norte (uit Portugal) van Henk van Twillert een optreden in de Doopsgezinde kerk te Drachten. De foto's zijn gemaakt door Jelle Visser, www.jellevisser.com

Foto's: Klik hier voor het album


 

Zaterdag 23 Maart 2019
 

Het Saxofoonorkest gaf een optreden met het mannen- en vrouwenkoor Wijker Kunst. Onder leiding van Mannes Hofsink in de Hervormde kerk, kerkweg 10 te IJhorst.

Foto's: Klik hier voor het album
 

 
   
Engeland - Vrijdag 2 Februari t/m Zondag 4 Februari - Het saxofoonorkest Goes Canterbury 2018
 

We gaan naar Engeland toe om samen met het koor Caritas Chamber Choir op te treden. Wij hebben al eens samen gewerkt toen ze hier in Nederland waren en toen hebben we een optreden gehad in de Doopsgezinde kerk te Drachten. Zo zijn de connecties ontstaan en we hebben afgesproken dat wij nu naar Engeland gaan.

Foto's: Klik hier voor het album


   
Steenwijk - Vrijdag 15 December 2017
 

Kerstconcert in de Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk. Het saxofoonorkest is gevraagd om samen met het koor Cantica Sacra olv Claartje van Dokkum een kerstconcert te geven in de Grote Kerk te Steenwijk.

Foto's: Klik hier voor het album

   
Drachten - Zondag 9 April 2017
 

Het Saxofoonorkest Drachten o.l.v. Karl Veen gaat vanmiddag een unieke samenwerking aan tijdens een zondagmiddagconcert in de Doopgezinde kerk in Drachten. Het orkest ontvangt die middag de 23 koorzangers van het Engelse topkoor Caritas Chamber Choir uit Cantebury o.l.v. dirigent Benedict Preece om een gezamenlijk concert te verzorgen. Het kamerkoor uit Cantebury is opgericht in 2011 en bestaat uit (semi-)professionele zangers uit de oostelijke regio van Kent. In 2016 gaf dit koor 13 concerten en verleende medewerking aan 25 kerkdiensten, o.a. in de beroemde Kathedraal van Cantebury. Voor meer informatie over het koor kijk op www.caritaschamberchoir.com

Foto's: Klik hier voor het album

   
 

 


                                       2003 - 2015